Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου

Οι εγκαταστάσεις στην Αττική βρίσκονται στην θέση ΚΥΡΙΛΛΟΣ του Ασπροπύργου απέναντι από τις εγκαταστάσεις του Εμπορευματικού σταθμού του ΟΣΕ. Απέχουν σε απόσταση 700 μέτρων από τον δεύτερο κόμβο της Αττικής οδού.  Έχουν έκταση 48.000,00 τετραγωνικών μέτρων.

ΣΤΟΛΟΣ

Με στόλο φορτηγών αυτοκινήτων ο οποίος έχει μεταφορική δυνατότητα πλέον του 9.000.000 τόνων και με προσωπικό μεγάλης εμπειρίας και συνέπειας, η επιχείρηση έχει την δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Πιστεύω της εταιρείας είναι, ότι οτιδήποτε μπορεί να μεταφερθεί εντός  της Ελλάδας είναι και αντικείμενο εργασίας της και επομένως είναι υποχρέωση της να το μεταφέρει (κάθε είδους εμπορεύματα σε όλη την Ελληνική επικράτεια). Συγκεκριμένα οι περισσότερες μεταφορές γίνονται καθημερινά από Αθήνα και Θεσσαλονίκη με προορισμούς κυρίως την Κρήτη, την Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο, την Χίο, την Μυτιλήνη, τη Σαντορίνη αλλά και διάφορους προορισμούς όλης της χερσαίας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας (πόλεις της Θεσσαλίας, Ηπείρου, Μακεδονίας, Θράκης και της Πελοποννήσου κ.α). Επίσης μεταφέρει εμπορεύματα από όλους τους προορισμούς που προαναφέρθηκαν με προορισμό την Αθήνα αλλά και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Τονίζεται η ύπαρξη ειδικών οχημάτων όπως  βυτία με πιστοποίηση για καταλληλότητα μεταφοράς βρωσίμων υλών (food grade).

ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

Τα χαρακτηριστικά του υποκαταστήματος είναι:

Συνολικός  χώρος κάλυψης  : 10,000 m2

Χώρος στάθμευσης φορτηγών : 4,500 m2

Αποθηκευτικοί χώροι : 2,500 m2

Ψυκτικοί θάλαμοι χωρητικότητας : 3,600 m3

Υδραυλικές ράμπες φόρτωσης ψυχρού φορτίου  : 2

Χειροκίνητες ράμπες φόρτωση γενικού φορτίου :  4

Χώροι γραφείων : 150 m2

JSN Mico template designed by JoomlaShine.com