Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου

Οι εγκαταστάσεις στην Αττική βρίσκονται στην θέση ΚΥΡΙΛΛΟΣ του Ασπροπύργου απέναντι από τις εγκαταστάσεις του Εμπορευματικού σταθμού του ΟΣΕ. Απέχουν σε απόσταση 700 μέτρων από τον δεύτερο κόμβο της Αττικής οδού.  Έχουν έκταση 48.000,00 τετραγωνικών μέτρων.

ΣΤΟΛΟΣ

Με στόλο φορτηγών αυτοκινήτων ο οποίος έχει μεταφορική δυνατότητα πλέον του 9.000.000 τόνων και με προσωπικό μεγάλης εμπειρίας και συνέπειας, η επιχείρηση έχει την δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

'' ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ...''

Η εταιρεία μεταφέρει εμπορεύματα σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Συγκεκριμένα οι περισσότερες μεταφορές γίνονται με φορτία που παραλαμβάνει καθημερινά από Αθήνα με προορισμούς κυρίως την Κρήτη, την Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο, την Χίο, την Μυτιλήνη και διάφορους προορισμούς της υπόλοιπης Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, πόλεις της Θεσσαλίας, Ηπείρου και της Πελοποννήσου κ.α).

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ...

ΑΞΙΕΣ

 

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας μετατρέπουμε τις σύνθετες απαιτήσεις των πελατών μας σε ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στη ταχύτερη διακίνηση και διάθεση των προϊόντων  και στη διασφάλιση ποιότητας σε όλο το μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας.

 

JSN Mico template designed by JoomlaShine.com