Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου

Οι εγκαταστάσεις στην Αττική βρίσκονται στην θέση ΚΥΡΙΛΛΟΣ του Ασπροπύργου απέναντι από τις εγκαταστάσεις του Εμπορευματικού σταθμού του ΟΣΕ. Απέχουν σε απόσταση 700 μέτρων από τον δεύτερο κόμβο της Αττικής οδού.  Έχουν έκταση 48.000,00 τετραγωνικών μέτρων.

ΣΤΟΛΟΣ

Με στόλο φορτηγών αυτοκινήτων ο οποίος έχει μεταφορική δυνατότητα πλέον του 9.000.000 τόνων και με προσωπικό μεγάλης εμπειρίας και συνέπειας, η επιχείρηση έχει την δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Εταιρικό προφίλ

 

Η ίδρυση της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΑΣΣΟΥΔΑΚΗ Α.Ε. έχει ως αφετηρία τον Ιούνιο του 1999. Οι ιδρυτές της : Σταύρος, Ιωάννης και Χριστοφής Κασσουδάκης, δραστηριοποιούνται στον κλάδο των μεταφορών από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, συσσωρεύοντας πολύτιμη εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση, στοιχεία απαραίτητα για την σωστή και έγκαιρη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας. 

Κύριο αντικείμενο δραστηριότητας της ΑΦΟΙ ΚΑΣΣΟΥΔΑΚΗ Α.Ε., αποτελούν οι εθνικές οδικές μεταφορές με εξειδίκευση στις ψυγειομεταφορές. Οι γενικές μεταφορές αποτελούν ένα σημαντικό τμήμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας, καθώς έχουμε τη δυνατότητα μεταφοράς τμηματικών ή ενιαίων φορτίων σε όλη την Ελλάδα με καθημερινές φορτώσεις απ' όλα τα υποκαταστήματα μας. Η διανομή και η αποθήκευση εμπορευμάτων ολοκληρώνουν τη γκάμα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Η συνέπεια και η υπευθυνότητα στην εκτέλεση του μεταφορικού έργου υπό καθεστώς απόλυτου συνεχούς ελέγχου και ασφαλιστικής κάλυψης, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της Εταιρείας σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

Τα χαρακτηριστικά του υποκαταστήματος είναι:

Συνολικός  χώρος κάλυψης  : 10,000 m2

Χώρος στάθμευσης φορτηγών : 4,500 m2

Αποθηκευτικοί χώροι : 2,500 m2

Ψυκτικοί θάλαμοι χωρητικότητας : 3,600 m3

Υδραυλικές ράμπες φόρτωσης ψυχρού φορτίου  : 2

Χειροκίνητες ράμπες φόρτωση γενικού φορτίου :  4

Χώροι γραφείων : 150 m2

JSN Mico template designed by JoomlaShine.com